Nieuws

Herdenkingsconcerten 2018

De concerten van dit jaar zijn niet allen op de radio door Hoite (Radio 4) en Corine (Radio Drenthe) onder de aandacht gebracht, maar ook staan een aantal concerten op de Uitloper:

Smilde

Zuidlaren

Leeuwarden 

Daarnaast vinden er nog concerten plaats in Coevorden en Hoogeveen. (www.uitloper.nu)

Programmaboek Herdenkingsconcerten 2018

Om op gepaste wijze aandacht te schenken aan verzetshelden tijdens de concerten hebben wij een programmaboekje gemaakt waarin alle verzetshelden die tijdens een concert weer een gezicht krijgen, kort hebben genoemd. Zo krijgen alle helden op elke locatie de aandacht die zij verdienen. U vindt het Programmaboekje ook hier.

“Blader” het gerust eens door.

 

Herdenkingsconcerten 2018

In de afgelopen jaren heeft Corine in meerdere projectkoren meegezongen. Een van de projecten hiervan is de Herdenkingsconcerten. Naast dat Corine meezingt is Tol Secretarie gevraagd om de herdenkingsconcerten 2018 mede te organiseren. Inmiddels liggen al enkele locaties vast en ook het repertoire dat ten gehore wordt gebracht is bekend: Het Requiem van Maurice Duruflé. Dit wordt uitgevoerd door Concertkoor en -orkest Drenthe. De concerten worden gehouden in Smilde, Roden, Leeuwarden, Coevorden en Hoogeveen. Voor tickets kunt u terecht bij de leden van het Concertkoor, op de website van de Nederlandse Bach Academie en op de locaties van de concerten op de concertdata.

Nieuwsbrief

Om enkele van onze uitvoerende taken wat uit te lichten hebben wij onlangs een leuke nieuwsbrief gemaakt. Neem dus gerust eens een kijkje!