Secretariële Praktijkondersteuning

De tarieven voor de secretariële praktijkondersteuner

Wij bieden verschillende abonnementen aan voor de secretariële praktijkondersteuning.
Wij zorgen dat de praktijk gewoon 40 uur per week bereikbaar is.
Wij ontzorgen de therapeuten doordat wij de organisatie en planning uit handen nemen.

Klik hier voor de complete tarievenlijst

Heb je nog verdere vragen? Neem gerust contact op of bel voor een afspraak.

Flex-abonnement
Een Flex-abonnement kan ingezet worden voor tijdelijke ondersteuning. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van ziekte of zwangerschapsverlof van de praktijkondersteuner, er is onderbezetting of tijdens een vakantieperiode.

Tegelijk kan het ook ingezet worden wanneer de bezetting op locatie niet volledig is, bijvoorbeeld er is op een vaste dag in de week geen bezetting. Met een Flex-abonnement vul je de bezettingsgraad aan tot 100%.

Flex-abonnement: € 80,00 per maand en per gesprek € 4,50 

Abonnement 1 en 2
Deze beide abonnementsvormen zijn uitermate geschikt voor praktijken waar een secretariële praktijkondersteuner parttime werkzaam is. In de ochtend regelt de praktijkondersteuner de planning & organisatie en in de middag wordt de praktijkondersteuning door ons verricht. Zo worden in overleg de taken verdeeld.

Tegelijk kunnen deze abonnementen ook ingezet worden op de kleinere praktijken waar drie therapeuten werkzaam zijn maar er is geen secretariële praktijkondersteuner op locatie aanwezig. Met deze abonnementen kun je fulltime een secretariële praktijkondersteuner inzetten.  De therapeut kan ongestoord werken en zich volledig richten op de patiënt.

Abonnement 1: € 425,00 per maand inclusief tot 125 gesprekken
Abonnement 2: € 499,00 per maand inclusief tot 200 gesprekken 

Abonnement 3 en 4
Deze beide abonnementsvormen zijn uitermate geschikt voor praktijken zonder secretariële praktijkondersteuner op locatie. Wel werken er meerdere therapeuten, kunnen de patiënten gebruik maken van de digitale afsprakenplanner op de website en de therapeuten plannen veel zelf ook gelijk na een behandeling een vervolgafspraak in. Voor een fulltime bezetting in de secretariële praktijkondersteuning is vaak geen plaats terwijl er behoefte is voor volledige ontzorging.

Door te kiezen voor volledige ontzorging van de therapeuten en de planning en organisatie te verzorgen door onze virtuele secretariële praktijkondersteuning kunnen de therapeuten zich volledig richten op hun patiënten. Met deze abonnementsvormen wordt voor de 100% de bereikbaarheid gegarandeerd van de praktijk.

Abonnement 3: € 599,00 per maand inclusief tot 300 gesprekken
Abonnement 4: € 699,00 per maand inclusief tot 400 gesprekken