Referenties

We zijn trots op de werkzaamheden die wij voor onze relaties mogen uitvoeren. Hier zijn daarom een aantal referenties van hen over Tol Secretarie te lezen. Natuurlijk hebben wij een link naar de websites van onze relaties toegevoegd. Misschien zijn ze voor jou ook een interessante onderneming of kun je op deze manier nog beter bepalen hoe wij jou met jouw werkzaamheden kunnen helpen.


Schoon Makelaardij

Sinds 2020 maken wij gebruik van de telefoonservice van Tol Secretarie. Voor ons een goede oplossing om ervoor te zorgen dat de telefoon tijdens piekdrukte of tijdens afspraken buiten de deur toch netjes wordt opgenomen. Na minder goede ervaringen met een telefoonservice elders, zijn we overgestapt naar Tol. Nu zijn wij zeer tevreden, men weet wie je bent en er is meer overleg mogelijk over hoe de telefoontjes in specifieke situaties moeten worden afgehandeld.

Paul Schoon, Eigenaar Schoon Makelaardij

Bezoek de website van Schoon Makelaardij

Fysiopraktijk De Grote Rivieren

Tol Secretarie is een aanrader voor het verlichten van administratieve last. Ze leveren ons goede service op het gebied van telefonie en het inplannen van afspraken. Wij worden op dit gebied volledig ontlast. Het werkt heel prettig om niet gestoord te worden door telefoontjes tijdens afspraken. De dames zijn flexibel in het maken van onderlinge afspraken, en leveren daarmee maatwerk! Wanneer er iets mis gaat wordt dat vaak dezelfde dag weer opgelost.

Daarnaast zijn Corine, Marieke en Menje zeer vriendelijke dames, en plezierig om mee samen te werken!

Stefan de Paus, Eigenaar van de praktijk en Fysiotherapeut

Bezoek de website van Fysiopraktijk De Grote Rivieren

TransHellenic Text

Als directeur van TransHellenic Text, een groeiend vertaalbureau gespecialiseerd in de Griekse taal, had ik in toenemende mate behoefte aan secretariële ondersteuning. Ik merkte dat ik steeds tijd te kort kwam voor het eigenlijke vertaalwerk. In mijn functie als tolk-vertaler ben ik bovendien vaak onderweg. Om mijn werkdruk in betere banen te leiden ging ik daarom op zoek naar een mogelijkheid om, onder meer, de regelmatige hoeveelheid zakelijke post af te handelen. De oplossing vond ik bij Tol Secretarie. Ik maak inmiddels ruim een jaar op zeer regelmatige basis dankbaar gebruik van de professionele secretariële ondersteuning van Tol Secretarie. Het contact verloopt efficiënt, vriendelijk en uiterst betrouwbaar. Ik kan er steeds van uit gaan dat de secretariële werkzaamheden die ik aan Tol Secretarie toevertrouw nauwgezet en professioneel worden uitgevoerd, voor mij betekent dit meer tijd voor mijn eigenlijke tolk- en vertaalwerkzaamheden en meer gemoedsrust. Ja, deze ondersteuning is een absolute aanrader!

Drs. Mirco D.S. de Haas

Directeur TransHellenic Text- Greek Translations

Bezoek de website van TransHellenic Text


Natuur en Milieu Federatie Drenthe

We kennen Tol Secretarie al een aantal jaren als een professioneel bedrijf, waarmee we goed kunnen samenwerken. We zijn een kleine organisatie en als ons secretariaat onderbezet is dan maken we graag gebruik van de telefoonservice van Tol. Dit gebeurt de laatste tijd regelmatig en het werkt voor ons heel goed. Het feit dat we Tol Secretarie ook voor andere ondersteuningsklussen kunnen inschakelen geeft een gerust gevoel.

Geke Horlings
Hoofd secretariaat en administratie

Bezoek de website van Natuur en Milieufederatie Drenthe


Movum

Tol Secretarie is onze telefonische achtervang op het moment dat wij geen bezetting hebben. Ze zijn er altijd als dat nodig is. De telefoontjes worden op een uiterst correcte manier beantwoord en aan ons doorgezet. En dat voor een hele schappelijke prijs. Wij zijn heel erg tevreden met de diensten van Corine en haar team!

 

Bezoek de website van Movum