Referenties

We zijn trots op de werkzaamheden die wij voor onze relaties mogen uitvoeren. Hier zijn daarom een aantal referenties van hen over Tol Secretarie te lezen. Natuurlijk hebben wij een link naar de websites van onze relaties toegevoegd. Misschien zijn ze voor jou ook een interessante onderneming of kun je op deze manier nog beter bepalen hoe wij jou met jouw werkzaamheden kunnen helpen.


Fysiopraktijk De Grote Rivieren

Tol Secretarie is een aanrader voor het verlichten van administratieve last. Ze leveren ons goede service op het gebied van telefonie en het inplannen van afspraken. Wij worden op dit gebied volledig ontlast. Het werkt heel prettig om niet gestoord te worden door telefoontjes tijdens afspraken. De dames zijn flexibel in het maken van onderlinge afspraken, en leveren daarmee maatwerk! Wanneer er iets mis gaat wordt dat vaak dezelfde dag weer opgelost.

Daarnaast zijn Corine, Marieke en Menje zeer vriendelijke dames, en plezierig om mee samen te werken!

Stefan de Paus, Eigenaar van de praktijk en Fysiotherapeut

Bezoek de website van Fysiopraktijk De Grote Rivieren

Cliëntenraad Cosis

Gezien de goede ervaringen met Tol Secretarie binnen de organisatie, is er een jaar lang gebruik gemaakt van hun diensten voor de Centrale Cliëntenraad. Tijdens de fusieperiode van Promens Care en Novo tot Cosis was er niet de beschikking over een eigen secretaresse en Corine en Marieke hebben de functie als (ambtelijk) secretaresse ingevuld. De dames zijn vriendelijk, betrokken en punctueel. Vergaderstukken worden duidelijk en tijdig aangeleverd, en op volgorde gelegd wat maakt dat stukken makkelijk te vinden zijn in soms een dik pak papier. Notulen worden netjes en in gewone taal aangeleverd. Het versturen van post verloopt soepel en de correspondentie wordt vooraf nog even gecontroleerd op de soms snelle typefouten. Het opvragen van vergaderstukken gaat zonder enige problemen en wordt op verzoek per post of per e-mail verzonden.

Kortom, wij bevelen Tol Secretarie van harte aan.

Cliëntenraad Cosis

Bezoek de website van Cosis

JP Walker

Sinds januari 2017 heb ik Tol Secretarie ingeschakeld als mijn secretariaatskantoor die ervoor zorgt dat mijn administratie netjes op orde is en de telefoon en mail waarneemt zodat ik mij kan focussen op waar mijn kracht ligt, het maken van mooie handgemaakte en unieke keukens. Ik kan mijn administratie zelf niet nog netter en geordender krijgen. Marieke is in de loop van de tijd een grote steun geworden die meedenkt en taken uit mijn handen neemt wanneer ik er niet aan toe kom zodat mijn bedrijf blijft lopen en mijn klanten tevreden blijven. Dit gebeurt in overleg zodat ik op de hoogte blijf van wat er speelt binnen mijn bedrijf. Ze voelt aan waar ik behoefte aan heb en springt hierop in. Tegenwoordig bestaat haar takenpakket niet meer alleen uit de drie punten waarbij ik begin januari 2017 ondersteuning in zocht. Zij is nu mijn secretaresse bij wie ik alles, buiten de offertes en het daadwerkelijk maken van de keuken om, op het bureau kan gooien en ze regelt het wel. Ik vind het echt fijn dat ik haar los kan laten en erop kan vertrouwen dat het goed komt want daar zorgt ze voor. Ze heeft terecht mijn volledige vertrouwen op snel en goed resultaat. Dat zij op afstand zit merk ik niks van. Doorgaans hebben wij contact via de telefoon, mail of via de Whats-app. Dit werkt voor mij ideaal, dan kan ik staan en gaan waar ik wil en nodig ben. Ze komt 1 keer in de week om de post op te halen en de dingen te bespreken die op dat moment mijn aandacht nodig hebben. Om enige regelmaat in te bouwen gebeurt dat op een vaste dag maar zij is hierin flexibel naar mijn agenda. Ongedwongen, spontaan maar professioneel en flexibel.

Jean Paul Walker

Bezoek de website van JP Walker

Welcom

In de periode van 2015 tot 2018 is Corine van Dijk  ingesprongen als notuliste/ad interim secretaresse van onze Raad van Toezicht. In korte tijd moest zij zich inwerken in de materie van een middelgrote organisatie voor welzijn en cultuur, wat tot volle tevredenheid gebeurde.

Op plezierige en deskundige wijze heeft zij geleverd waar wij als raad behoefte aan hadden; accurate en zakelijke verslaggeving van onze vergaderingen. Daarnaast vond ik haar een plezierige partner om structureel de vergaderingen mee voor te bereiden, en het bewaken daarvan, alsmede het  opvolgen van de benodigde activiteiten.

Indien gewenst zullen wij haar zeker weer inschakelen!

Marjolein van Heteren-Koelman

Bezoek de website van Welcom

TransHellenic Text

Als directeur van TransHellenic Text, een groeiend vertaalbureau gespecialiseerd in de Griekse taal, had ik in toenemende mate behoefte aan secretariële ondersteuning. Ik merkte dat ik steeds tijd te kort kwam voor het eigenlijke vertaalwerk. In mijn functie als tolk-vertaler ben ik bovendien vaak onderweg. Om mijn werkdruk in betere banen te leiden ging ik daarom op zoek naar een mogelijkheid om, onder meer, de regelmatige hoeveelheid zakelijke post af te handelen. De oplossing vond ik bij Tol Secretarie. Ik maak inmiddels ruim een jaar op zeer regelmatige basis dankbaar gebruik van de professionele secretariële ondersteuning van Tol Secretarie. Het contact verloopt efficiënt, vriendelijk en uiterst betrouwbaar. Ik kan er steeds van uit gaan dat de secretariële werkzaamheden die ik aan Tol Secretarie toevertrouw nauwgezet en professioneel worden uitgevoerd, voor mij betekent dit meer tijd voor mijn eigenlijke tolk- en vertaalwerkzaamheden en meer gemoedsrust. Ja, deze ondersteuning is een absolute aanrader!

Drs. Mirco D.S. de Haas

Directeur TransHellenic Text- Greek Translations

Bezoek de website van TransHellenic Text


De Erkende Toezichthouder

Tol Secretarie is voor ons een betrouwbare businesspartner. Ze verzorgen virtueel de administratieve werkzaamheden voor onze Opleiding tot Toezichthouder Nieuwe Stijl en ondersteunen bij de uitvoering van projecten, zoals de ‘Broedplaats Vernieuwing in Toezicht’.
Hun grootste kracht is creativiteit, flexibiliteit en maatwerk.
Zo heeft Marieke Dijkema altijd een oplossing voor problemen die kunnen ontstaan in ons complexe opleidingsrooster, weet ze de juiste locaties te vinden die bij ons passen en keert ze buiten openingstijden zelfs terug naar kantoor bij nood.
Kortom, Tol Secretarie staat écht voor je klaar als dat nodig is. Dat een sterk groeiende onderneming dat ook nodig heeft, begrijpen ze als geen ander!

Caroline Wijntjes
Eigenaar De Erkende Toezichthouder
M: +31 6-17434062

Bezoek de website van De Erkende Toezichthouder

Krinkels

Al ruim 3 jaar werken wij samen met Tol Secretarie voor het in goede banen leiden van de veiligheidsopleidingen en de aanvraag van meer dan 1000 veiligheidspassen. Alle medewerkers van Krinkels hebben deze veiligheidspassen nodig om gladheidsbestrijding uit te kunnen voeren voor NS Stations. Wij hebben hierbij telkens gesteund op Marieke als onze vaste contactpersoon in een ongedwongen maar professionele sfeer met het volledige vertrouwen op een goed en snel resultaat. Wij zijn hierin niet teleurgesteld en wij waarderen het initiatief dat Marieke neemt om het proces te verbeteren. Wij vinden het daarom erg prettig om dit werk uit handen te kunnen geven.

Deze goede samenwerking heeft geresulteerd in nog een vast onderdeel dat wij sinds 2016 aan Marieke uitbesteden. Dit heeft betrekking op de meldingen en vragen die wij binnen krijgen over de wegen waarvan Krinkels het beheer en onderhoud doet voor Rijkswaterstaat. Doordat Marieke alle meldingen en antwoorden bijhoudt in onze database is dit proces 24/7 inzichtelijk en kunnen wij snel en adequaat reageren op de meldingen. Kortom: wij raden iedereen aan om met Tol Secretarie in zee te gaan.

 

Esther Lammertink

Maurice Huisman

Bezoek de website van Krinkels


Natuur en Milieu Federatie Drenthe

We kennen Tol Secretarie al een aantal jaren als een professioneel bedrijf, waarmee we goed kunnen samenwerken. We zijn een kleine organisatie en als ons secretariaat onderbezet is dan maken we graag gebruik van de telefoonservice van Tol. Dit gebeurt de laatste tijd regelmatig en het werkt voor ons heel goed. Het feit dat we Tol Secretarie ook voor andere ondersteuningsklussen kunnen inschakelen geeft een gerust gevoel.

Geke Horlings
Hoofd secretariaat en administratie

Bezoek de website van Natuur en Milieufederatie Drenthe


MobiliteitNoord

Sinds wij de dames van Tol Secretarie als externe collega’s hebben, zijn wij altijd goed bereikbaar voor onze klanten.
Met veel energie, professionaliteit en plezier in hun werk staan ze iedereen te woord en verwijzen ze door.
Wij zijn erg blij met deze samenwerking!

Marianne Regtop

Bezoek de website van MobiliteitNoord


Movum

Tol Secretarie is onze telefonische achtervang op het moment dat wij geen bezetting hebben. Ze zijn er altijd als dat nodig is. De telefoontjes worden op een uiterst correcte manier beantwoord en aan ons doorgezet. En dat voor een hele schappelijke prijs. Wij zijn heel erg tevreden met de diensten van Corine en haar team!

 

Bezoek de website van Movum