Mirjam | Management Assistant

Mijn naam is Mirjam Urgert. Dit jaar heb ik mijn diploma voor de opleiding Management Assistant behaald aan het Drenthe College in Assen. Vanuit school heb ik stage gelopen bij Tol Secretarie en nadat het van beide kanten goed beviel ben ik sinds 15 mei werkzaam als secretaresse. Dit had ik me jaren geleden nooit kunnen voorstellen. Binnen Tol Secretarie voel je als medewerkster echt dat je bij het team hoort, iets wat ik in geen een bedrijf echt heb gevoeld.

Toen ik hier met m’n stage begon zag ik als een berg tegen het telefoneren op maar nu is het iets dat niet meer weg te denken is en waar ik me van af vraag waarom ik er eerst zo tegen op zag. Ik ben gedreven om te leren en vind de werkzaamheden ook erg leuk. M’n kwaliteiten zijn dat ik punctueel ben en alles altijd zo precies en goed mogelijk wil afleveren, dit past ook zeker bij de notuleerwerkzaamheden en andere diensten die wij vanuit Tol Secretarie leveren. Ik ben erg gegroeid in m’n werk en persoonlijke ontwikkeling en weet dat ik me tijdens dit werk nog meer kan blijven ontwikkelen. Een van de leerzaamste dingen tot nu toe vond ik het notuleren bij een plenaire bijeenkomst in het sportcentrum Kardinge. De leukste werkzaamheden vind ik het telefoneren en afspraken inplannen.

In de afgelopen jaren heb ik een hele bijzondere ontwikkeling meegemaakt waarin ik begonnen ben op de opleiding dierverzorging en uiteindelijk terecht kwam bij management assistent. Ik houd veel van dieren en ben er mee opgegroeid. Konijnen, honden, katten die zijn allemaal niet meer weg te denken. In m’n vrije tijd vind ik het leuk om te lezen en te schrijven, wat ook zeker goed past bij het secretaresse werk. Ooit in de toekomst misschien wel over 10 jaar hoop ik m’n eigen boek uit te brengen. Verder vind ik het leuk om te wandelen, van de natuur te genieten en tijd door te brengen met m’n familie.

Wellicht heb je een vraag of kan ik iets voor je betekenen. Voor een kennismaking of afspraak kun je contact opnemen.

Hartelijke groet,

Mirjam