Administratie

Extra medewerker

Administratieve ondersteuning van Tol Secretarie: Een Eigen Secretaresse die zorgt voor ondersteuning en (mee)helpt om de taken uit te voeren!

In ieder bedrijf zijn er momenten dat je denkt: “Had ik nu maar een extra medewerker tot mijn beschikking”. Bijvoorbeeld voor een project dat afgerond moet worden, de aanvulling van een incomplete database, het notuleren van een belangrijke vergadering of de opmaak en het redigeren van een rapport of bidbook.

Voor al deze ‘problemen’ heeft Tol Secretarie een oplossing met Administratieve Ondersteuning!

Hoe werkt de ondersteuning?

Tol Secretarie is op ieder gewenst moment in te schakelen om (mee) te helpen en te ondersteunen. Wij zorgen er dan (mede) voor dat het project op een juiste manier tot een einde wordt gebracht. Het is hierbij vaak mogelijk om dezelfde dag nog van onze diensten en expertise te profiteren doordat wij voornamelijk op onze eigen locatie werken.

Daarnaast is het ook mogelijk om ons in te schakelen voor het notuleren van een vergadering. Wij komen dan naar de locatie en zorgen voor een samenvattend verslag.

Het enige wat jij hoeft te doen is ons inschakelen en aangeven waar je tegenaan loopt. Wij zorgen voor de rest!

Voordeel

  • Kostenbesparend
  • Eigen secretaresse voor de extra paar handen
  • Flexibel inzetbaar
  • Taakgericht

Maatwerk

Voor de administratie zijn we op verschillende manieren in te zetten:

  • Tarief per uur / per taak
  • Ondersteuning vanaf een uur / per taak

Afhankelijk van het project en de wensen word er maatwerk geleverd.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op! Lees ook eens over de andere diensten die Tol Secretarie je kan bieden.

Bekijk de folder