Telefoon Service

Telefonische ondersteuning kan bij ons op twee manieren. De standaard ondersteuning zal voldoen voor de meeste klanten. Daarnaast kennen wij telefonische ondersteuning voor praktijkhouders (bijvoorbeeld een praktijk voor fysiotherapie). In het laatste geval bekijken we per situatie wat de beste oplossing is. Onze praktijkondersteuning is vergelijkbaar met een medisch secretariaat.

Om te bepalen welke situatie voor jou het voordeligst is, vind je hieronder een overzicht van hoe de kosten opgebouwd worden.

Op afroep, zonder abonnement € 15,00 per dag
€ 3,50 per gesprek
Abonnement dagelijks € 53,50 per maand
€ 3,50 per gesprek
Abonnement met vast maandtarief Het maandtarief wordt in overleg bepaald;
per kwartaal volgt dan een herberekening
Flex-abonnement voor praktijkhouders € 80,00 per maand
€ 4,50 per gesprek met alleen afspraaknotities in agenda
Combi-abonnement voor praktijkhouders Dit abonnement is ter aanvulling op de parttime secretariële praktijkondersteuner op locatie en verdeling van taken/bezetting is in overleg
Keuze uit vier abonnementen voor praktijkhouders Secretariële praktijkondersteuning voor de ZZP en voor praktijken met meerdere therapeuten/behandelaars voor de volledige bereikbaarheid van de praktijk en 100% ondersteuning voor de therapeuten / behandelaars

Heb je belangstelling voor een van onze pakketten of stel je in samenspraak met ons liever een eigen pakket vast? Neem dan contact met ons op of bel voor een afspraak.

 

De vier abonnementen voor secretariële praktijkondersteuner zijn inclusief

  • gesprekskosten voor inkomende én uitgaande telefoontjes;
  • het verwerken van de verwijzingen, intakeformulier en de patiëntengegevens;
  • het inplannen van afspraken in de agenda;
  • afluisteren van de voicemail;
  • afhandelen van de mail.

Door te kiezen voor volledige ontzorging van de therapeuten en de planning en organisatie te verzorgen door onze virtuele secretariële praktijkondersteuning kunnen de therapeuten zich volledig richten op hun patiënten. Met deze abonnementsvormen wordt voor de 100% de bereikbaarheid gegarandeerd van de praktijk.