Relaties

Toen ik door de sponsor coördinator van SPiN werd benaderd om sponsor te worden van SPiN hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik was als secretaresse al lid van de vereniging. Tijdens mijn lidmaatschap leerde ik veel d.m.v. de workshops,  het bezichtigen van de vaak prachtige locaties en natuurlijk de collega-secretaresses. De verhalen, de vergelijkingen in het vak, de beroepssector, waar loop je als secretaresse tegenaan, de veranderingen op technisch en digitaal gebied. Allemaal zaken die besproken worden tijdens de bijeenkomsten. Aan intervisie werd officieel niet gedaan maar officieus volop. De branches waar in gewerkt wordt, zoveel diversiteit, prachtig. Het 25-jarig jubileum van SPiN in 2017 is er niet voor niets geweest. Er is een duidelijke behoefte om als secretaresse met elkaar te sparren. Lid ben ikzelf niet meer maar Marieke en Menje zijn dat wel en ik hoop dat zij ook zoveel plezier beleven aan de bijeenkomsten.

Natuurlijk weet ik ook dat het organiseren van bijeenkomsten, het onderhouden van een website en het drukken van een flyer geld kost. Omdat ik graag een steentje bij wil dragen om de bijeenkomsten mogelijk te maken, ben ik sponsor geworden. Daarnaast vind ik het van belang dat er niet vergeten wordt dat secretaresse zijn een vak is en een prachtig beroep. En daar zijn we zelf bij. Door ons als de ondersteuner onmisbaar te maken sterft het beroep niet uit zoals is gebeurt bij de telefoniste. Natuurlijk verandert het vak en zit daar veel beweging in, gelukkig maar want het wordt alleen maar leuker. Ook de doelstelling van SPiN past bij Tol Secretarie, die er ook is om de secretaresse te helpen/ondersteunen in haar werkzaamheden. Bij de functienaam secretaresse herkent werkend Nederland het beeld. Door de digitale en technische veranderingen wordt ook de virtueel assistent als ondersteuner een zelfstandig beroep. En beide vormen zullen onmisbaar zijn in de toekomst van de beroepssector en daar wil ik graag aan blijven werken samen met SPiN.

 

Sponsor

SPiN is een organisatie die secretaresses in Noord Nederland met elkaar verbind door evenementen en workshops (mede) te organiseren. Secretaresses kunnen hierin netwerken en daardoor verder groeien in hun vak!

 

 


Het energiecollectief is opgestart om Achilles 1894, een voetbalclub uit Assen met een lange historie, zo groen mogelijk voort te laten bestaan. Tol Secretarie heeft aan het collectief deelgenomen en is tevens sponsor van Achilles 1894.

 

 

Partners

L2vision is een technische partner van Tol Secretarie. L2vision zorgt voor de ondersteuning van onze systemen zodat wij optimaal voor u kunnen presteren. Daarnaast kunnen wij met al onze vragen over ict-beveiliging terecht bij L2vision.

 

 

 

Ook Poiter Design is een technische partner van Tol Secretarie. Poiter Design heeft onze website ontwikkeld. Daarnaast is ook ons logo van de hand van Poiter design.

 

 

 

Yard-it is eveneens een technische partner. Zij dragen de zorg voor onze telefonische centrale zodat wij voor uw klanten altijd bereikbaar zijn.

 

 

 

 

PBsoftware heeft voor Tol Secretarie een gepersonaliseerd urenregistratiesysteem ontwikkeld. Daardoor betaalt u bij Tol alleen voor daadwerkelijk gedane werkzaamheden.

 

 

 

AhaErlebizz verbind Nederlandse met Duitse ondernemingen en is ook onze partner voor Duitstalige klanten.

 

 

 

Cibap Business heeft de animatiefilm voor ons ontworpen en gemaakt. Onze dank aan de medewerkers en stagiaires van Cibap Business, en Cibap opleiding te Zwolle.

 

 

Netwerkclub

De Ondernemerskring Midden-Drenthe is een netwerk voor alle ondernemers in de gemeente Midden-Drenthe! Misschien kan de OM-D ook iets voor uw onderneming betekenen?

 

 

 

VNO-NCW Noord is zowel een belangenbehartiger voor als een netwerk van werkgevers in Noord-Nederland, variërend van multinationals tot MKB-bedrijven. Tol Secretarie is lid van de Noordgang ‘Ondernemerslust Noord-Drenthe’.

 

 

 

 

Ook MKB Noord is een netwerk dat wil bijdragen aan de (regionale) lobby en kennisuitwisseling door het organiseren van bijeenkomsten voor een zakelijk netwerk.

 

 

 

Ligare is een netwerkgroep bestaande uit een groep ondernemers die hun kennis en ervaringen met elkaar delen. Er is geen website, maar voor de deelnemers en hun ondernemingen kunt u op het logo klikken.