Notuleerservice

Het tarief voor onze Notuleerservice is opgebouwd uit meerdere componenten.

Allereerst rekenen wij een uur voorbereidingstijd, zodat we ons in zowel de organisatie als de stukken van de vergadering hebben ingelezen. Daarbij komt uiteraard de vergader- en uitwerktijd van het verslag. Tot slot komen daar de voorrijkosten bij, bestaande uit reistijd en -kilometers.

Omdat het soort verslag en de uitwerktijd aan elkaar gekoppeld zijn, en samen het tarief sterk bepalen, hebben we hier een overzicht van alle soorten verslaglegging die wij kunnen leveren. Per verslagsoort staat in onderstaande tabel hoe lang de uitwerktijd voor het verslag gemiddeld is per uur vergadering. Onder het uitwerken valt ook de tijd voor het redigeren, corrigeren en het opmaken van de lay-out en bestandstype.

Soort verslagVergadertijdUitwerktijd per uur vergadertijd
Samenvattend verslag1 uur1,5 uur
Uitgebreid samenvattend verslag1 uur2,5 uur
Woordelijk verslag1 uur4 uur
Letterlijk verslag1 uur5 uur
Globale Transcriptie1 uur2,5 uur
Woordelijke Transcriptie1 uur4 uur
Letterlijke Transcriptie1 uur5 uur
Voorbereiding1 uur

Tarieven Notuleerservice:

Uurtarief Vergadertijd€ 42,50
Uurtarief Vergadertijd op contractbasis€ 37,50
Reiskosten, wordt bepaald naar locatie.*€ 0,35 per kilometer
Reistijd, wordt bepaald naar locatie.*€ 25,00 per uur

* De reiskosten en reistijd worden door ons berekend zodra wij voor het bijwonen van de vergadering vanaf kantoor minimaal 25 kilometer tot de vergaderlocatie moeten reizen.

Voor vragen of het aanvragen van een offerte of een vergaderdatum maakt u gebruik van ons aanvraagformulier of neemt u contact met ons op per telefoon.