Tarieven

Tol Secretarie kan jouw organisatie helpen met secretariële diensten.

  1. Secretariële Ondersteuning
  2. Notuleer Service
  3. Secretariaatsbeheer
  4. Telefoon Service
  5. Secretariële Praktijkondersteuning

Secretariële Ondersteuning

Heb jij Secretariële Ondersteuning nodig voor een (kort)lopend project? Dan is Tol Secretarie de juiste keus! Wij zorgen voor een eigen secretaresse voor de benodigde ondersteuning. Onze secretaresse is flexibel inzetbaar en taakgericht in de uitvoering. Omdat wij maatwerk leveren, kunnen de ondersteuning en het tarief beide zowel per taak als per uur van te voren bepaald worden.

Lees meer

 

Notuleer Service

Iedere vergadering heeft tot doel om vertrouwelijke informatie te delen met belanghebbenden of medewerkers op de hoogte te stellen van ontwikkelingen binnen de organisatie. Onze Notuleer Service is bij uitstek geschikt om van uw vergadering een onafhankelijk verslag te maken. De service is in te schakelen voor een vergadering, maar ook bieden we de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten voor meerdere vergaderingen.

Lees meer

 

Secretariaatsbeheer

Heb jij geen secretariaat en blijft hierdoor werk liggen? Dan heeft Tol Secretarie het Secretariaatsbeheer. Vanaf 2 uren per week bieden wij flexibele ondersteuning met een eigen secretaresse aan. Ook is een bundel met een vast aantal uren per maand, voor een vast bedrag, met een eigen secretaresse een mogelijkheid.

Lees meer

 

Telefoon Service

Als jij geen tijd hebt voor de telefoon omdat er een vergadering is of je wilt niet steeds gestoord worden bij jouw werkzaamheden? Dan is de Telefoon Service van Tol Secretarie misschien iets voor jou! Er wordt opgenomen met de naam van jouw organisatie en de notities worden doorgegeven op een voor jou prettige wijze; meteen per mail, of op vaste momenten in een overzicht. Ook voor de telefoon service hebben wij abonnementen die passen bij jouw organisatie!

Lees meer

 

Secretariële Praktijkondersteuning

Als eigenaar of behandelaar in een praktijk, ken je het waarschijnlijk wel; tijdens de behandeling wordt je regelmatig onderbroken omdat andere patiënten je aandacht willen voor bijvoorbeeld het maken van afspraken of omdat ze een vraag hebben. Met de Praktijkondersteuning kun jij tijdens de behandeling álle aandacht richten op de patiënt!

Lees meer