Miranda | Secretaresse

Mijn naam is Miranda Kuhl en sinds januari 2022 ben ik lid van het team bij Tol Secretarie. Jaren geleden werkte ik als secretaresse en was ik tevens voorzitter bij de cliëntenraad van Cosis. Cosis is een stichting die mensen met een psychische en of verstandelijke beperking helpt in het dagelijkse leven.

Naast mijn rol als voorzitter van de cliëntenraad werkte ik bij een reisbureau. Bij dit reisbureau waren mijn voornaamste taken het bijhouden van de administratie en het onderhouden van contact met de reizigers. In beide rollen merkte ik dat mijn kwaliteiten liggen om mensen op een zo’n vriendelijk mogelijke manier te helpen. Met vriendelijkheid, een luisterend oor en een glimlach creëer je een fijne sfeer.

Toen het reisbureau door Corona failliet ging merkte ik dat ik de dagbesteding al een tijdje was ontgroeid. Het was tijd om verder te kijken op de arbeidswereld buiten Cosis en het reisbureau. In mijn zoektocht naar een nieuwe plek bedacht ik mij opeens dat Tol Secretarie wel eens een idee zou kunnen zijn. Ik vind het fijn om in dit relatief kleine team te werken. Een plek waar ik mij op mijn eigen tempo kan ontwikkelen.

Wellicht heb je een vraag of kan ik iets voor je betekenen. Voor een kennismaking of afspraak kun je contact opnemen.

Hartelijke groet,

Miranda