Vakantie jaarabonnement voor Telefoon Service

Telefonische bereikbaarheid: neem een vakantie abonnement tijdens de vakanties

Wat is er lekkerder dan rust tijdens de vakantieperiode. De tijd om te ontspannen en tot rust te komen. Maar het werk gaat vaak wel door. Zeker als zelfstandig ondernemer is het vaak moeilijk om helemaal te stoppen. Wij hebben een oplossing om je te ontzorgen. Om echt tot rust te komen is het goed om afstand te nemen van je werk. Je bent daarna weer helemaal opgeladen om na de zomervakantie naar het werk te gaan.

Je wilt graag dat je bedrijf telefonisch bereikbaar blijft maar je weet nog niet hoe je dit wilt organiseren? Dan hebben wij de oplossing! Schakel de telefoon door naar ons. Neem een vakantie abonnement op onze telefoonservice en wij nemen de telefoon voor die paar weken op.  De rust die dit geeft zorgt ervoor dat je echt geniet van je vakantie en het resultaat is dat je bedrijf bereikbaar blijft.

               

Vakantie jaarabonnement

Je bedrijf sluiten tijdens je vakantie doe je niet zo gauw. Vroeger was het heel gewoon dat tijdens de bouwvak de bedrijven drie weken gesloten waren. Iedereen had tegelijk vakantie. Het grote voordeel is wel dat je na drie weken de werkzaamheden weer kunt oppakken. Iedereen zit weer op haar/zijn plek. Er zitten geen gaten in de agenda want je hebt voor de vakantie de werkzaamheden al ingepland voor na de vakantie. Tegenwoordig sta je als bedrijf ongeveer twee maanden in de vakantiemodus en wordt er gewerkt met een vakantie- en bezettingsrooster; want wie is wanneer op vakantie en hoe ziet de bezetting en bereikbaarheid op het bedrijf eruit. Die bezetting is vaak niet optimaal en als er dan iemand uit valt, is er vaak een probleem met de bereikbaarheid.

Oplossing

Tol Secretarie heeft hier dé oplossing voor. Als bedrijf kun je een vakantie jaarabonnement voor de telefoon service nemen die je kunt inzetten over het kalenderjaar. Tijdens de vakantie is er binnen het bedrijf geen stress wie intern de telefoon aanneemt, hoeft niemand de werktelefoon mee en kun je echt genieten van je welverdiende vakantie. Want Tol Secretarie neemt het werk uit handen en zorgt er voor dat het bedrijf bereikbaar is.

Heerlijk ontspannen op vakantie.

Wanneer:

  • Wintersport
  • Voorjaarsvakantie
  • Pasen en Koningsdag
  • Meivakantie
  • Zomervakantie
  • Herfstvakantie

uiteraard kun je zelf kiezen wanneer je het abonnement ook daadwerkelijk inzet!

Voorwaarden

Het jaarabonnement is geldig voor vier weken telefonische back-up. Deze vier weken hoef je niet aaneengesloten op te nemen te worden maar wel per werkweek. Dus je kunt vier maal een werkweek verdeeld over het kalenderjaar de telefoon doorschakelen.

De investering is, inclusief 50 gesprekken, €275,00 per kalenderjaar.

Met uitzondering tijdens de dagen tussen kerst en oud en nieuw, dan zijn we zelf gesloten. Ook wij hebben tijd nodig om de batterij weer op te kunnen laden voor het nieuwe jaar”.