Menje Huiting

Functie: directiesecretaresse/virtual professional

Corine heb ik ontmoet tijdens mijn zoektocht voor een stageplaats, waarna ik bij Tol Secretarie mijn opleiding heb afgerond. Inmiddels heb ik me ontwikkeld tot een volwaardige medewerkster en ben ik na mijn stage bij Tol Secretarie gebleven. Een gezellig bedrijf waar hard gewerkt wordt en waar ook tijd is voor een lolletje. Daardoor worden de werkzaamheden voor elke ondernemer met aandacht en kennis succesvol uitgevoerd.

Door de persoonlijke aandacht die er voor de ondernemer is, kan ik snel inschatten wat voor hem of haar van belang is en daar naar handelen. Om prioriteiten te stellen en te werken vanuit het perspectief van de ondernemer is inlevend vermogen nodig. Dit naast de vakkennis en de mogelijkheid om (nieuwe) informatie snel te kunnen verwerken. Ik ben het aanspreekpunt en wil de ondernemer op de juiste manier vertegenwoordigen. Goed kunnen focussen, nauwkeurig werken, initiatief nemen, oplossingsgericht werken en doorpakken zijn enkele van mijn kwaliteiten.

Ik zet mijn kwaliteiten graag in voor verschillende ondernemingen. Het gevolg is veel afwisseling op mijn werkdag. Het ene moment beantwoord ik de telefoon voor ondernemer A, het volgende moment schrijf ik een verslag voor onderneming B of plan ik een afspraak in de agenda of volg ik een cursus of workshop om andere ondernemers beter te ondersteunen. Deze afwisseling zorgt ervoor dat ik gefocust blijf op mijn werk zodat het kwalitatief goed wordt afgerond. Jij als opdrachtgever hebt geen omkijken meer naar de werkzaamheden waar jij niet aan toe komt. Ik neem die verantwoordelijkheid met alle plezier op mij!