Op afstand werken

Ruis in Huis
Al enige tijd leven we in een bijzondere tijd. Een virus heeft de wereldbevolking in een houdgreep. En hoe… de beelden op het nieuws zijn duidelijk en afschrikwekkend. Met als gevolg dat de overheid op 16 maart jl. maatregelen heeft genomen voor een bepaalde periode. Iedereen begrijpt het maar de impact is enorm. Van de ene op de andere dag verandert je manier van werken. Plotseling is de keukentafel omgetoverd tot een bureau en in plaats van met je collega’s te overleggen zitten nu de kinderen naast je te spelen of ben je zomaar de juf of meester om je kinderen te helpen met het huiswerk. Overdag is het continue schakelen. En dat vraagt energie.

Anders werken moet je leren
Je focus op je werk staat nu op een heel ander niveau omdat je anders moet gaan werken. Toch wil je je kwaliteit borgen, je wilt 100% productief zijn, je wilt effectief met je tijd omgaan maar je voelt de afstand met je eigen bureau op kantoor. Het huis staat op z’n kop doordat de kinderen aandacht vragen of je huisdier legt zijn kop op je toetsenbord. Allemaal situaties die je op kantoor niet hebt. Je voelt je verantwoordelijk om goed te functioneren ook in deze situatie en dat geeft stress. De normale Ruis in Huis is verandert, er treden storingen op.

Schakelen: Ruis is Pluis
Tol Secretarie heeft al 12 jaar ervaring met het werken op afstand. Ons team is gewend om te schakelen. Dat gaat de hele dag door. Voor ons is beeldtelefonie heel gewoon en we nemen de telefoon op voor verschillende bedrijven. We zijn gewend om allerlei administratieve – of secretariële taken uit te voeren op ons kantoor in Assen voor bedrijven door heel Nederland. We zijn een onderdeel van het team op locatie en dat doen we met heel veel plezier en professionaliteit. De klanten van onze klanten hebben altijd het gevoel dat ze met een medewerker van het bedrijf in gesprek zijn. We zijn simpelweg ‘je collega op afstand, zonder deze afstand te voelen’.

Schakelen in verschillende situaties stoort ons niet; we krijgen er juist energie van; Ruis is voor ons Pluis.

We willen je graag helpen om prettig en effectief te kunnen werken. Beeldbel ons via de videochat op onze website en dan gaan we tegelijk een kopje koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken.