Gebruik Flexruimte, spreekkamer of trainingsruimte

Ben je op zoek naar een prettige sfeervolle werkplek?

Maak dan gebruik van onze flexruimte of spreekkamers. Heb je meer ruimte nodig, omdat je met een aantal personen ‘coronaproof’ wil zitten dan is de trainingsruimte ideaal.

Wil je graag je (online) training geven?

Maak dan gebruik van een trainingsruimte of spreekkamer waar je met het grote touchscreenscherm goed en overzichtelijk contact hebt met de deelnemers. De ruimten zijn gezellig maar professioneel ingericht.

Wil je ook graag een eigen werkplek?

In de flexruimte hoef je alleen maar je laptop aan te sluiten aan de monitor (twee schermen) en je kunt lekker rustig werken. Ook een toetsenbord met muis ligt klaar. Helemaal Plug en Play.

Een heerlijke ruimte om te werken en je klanten te ontvangen. De Flexwerkplek is speciaal ingericht om een dag in de week, in een professionele omgeving, rustig te kunnen werken en om je relaties te ontvangen. Koffie of thee zet jezelf en zo kun je samen met je klant de voortgang bespreken of kennis te maken met een potentiële nieuwe klant. Heb je het grote scherm nodig voor een presentatie dan kan het grote touchscreenscherm zo naar je eigen werkplek gereden worden. Heb je even een flip-over nodig? Dan kun je daar ook gebruik van maken. De ruimte schoonmaken doe je ook zelf. “een doekje over de tafel en stoelen, de prullenbak legen en de kruimels opzuigen”. Wil je ook één dag in de week een professionele werkplek? De ruimte is op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag de hele dag beschikbaar. Vergoeding is €75,00 per maand ex. btw.

Wat zijn de voorwaarden?

Kijk op de website naar de voorwaarden. Door de selfservice ben jezelf verantwoordelijk voor de gastvrijheid. De vergoeding is voor het gebruik van de materialen zoals o.a. de koffie en thee. Bij selfservice hoort ook zelf schoonmaken, dus een doekje na gebruik over de tafel en stoelen en de kruimels opzuigen.

Hier zie je een sfeerimpressie van onze ruimtes