Tarieven

Secretariële Ondersteuning

Omdat ieder project maatwerk is, is ook een offerte op maat wel zo fijn! De tarieven voor de Secretariële Ondersteuning, de collega op afstand, zijn afhankelijk van de werkzaamheden. Ons uurtarief is daarom een richtprijs en zal gelden vanaf € 35,00*.

De offerte wordt in overleg met jou aangepast aan de werkzaamheden.

Voor het notuleren op locatie berekenen wij een uurtarief van € 39,50*. Dit is exclusief de uitwerktijd voor een samenvattend verslag, waarbij wij uitgaan van anderhalf uur uitwerken per 1 uur vergadering. Voor een vergadering van 3 uur zal er dan 7,5 uur gefactureerd worden. Voor een woordelijk verslag of een dictaat zal de uitwerktijd langer zijn.

Wil jij meer informatie over de voorwaarden, een offerte aanvragen of een afspraak maken? Neem dan hier contact op!

* prijzen zijn exclusief btw.

 

Secretariaatsbeheer

Wil jij graag een eigen secretariaat voor jouw onderneming of heb jij voor een langere periode een secretaresse nodig?

Bij ons kun je een maandelijkse bundel afsluiten volledig afgestemd op jouw bedrijf. Het abonnement is vanaf 10 uur in de maand af te nemen. Afhankelijk van de door jou gewenste werkzaamheden kan een passende bundel worden samengesteld tegen een vast bedrag in de maand. Uren die niet zijn gebruikt worden meegenomen naar de volgende maand. De verrekening van uren is bijvoorbeeld per half jaar.

Omdat iedere onderneming andere wensen heeft, stellen wij een offerte op aangepast aan jóuw wensen. Vraag daarom vooral naar onze mogelijkheden!

Voor meer informatie over de voorwaarden, een offerte of een afspraak, neem dan hier contact met ons op!

* prijzen zijn exclusief btw.

 

Telefoonservice

Ongeacht of jij werkzaam bent op een medisch secretariaat, een directie secretariaat of bijvoorbeeld een ambtelijk secretariaat, soms is de telefoon een ergernis tijdens de werkzaamheden, omdat je niet kunt doorwerken. Ook als je een praktijk hebt maar geen telefoniste zodat tijdens de behandelingen de telefoon niet wordt opgenomen of de cliënt niet de volledige aandacht krijgt omdat je toch de telefoon opneemt. Voor iedere fysiotherapeut of tandarts is dat lastig! Daar kan de telefoonservice van Tol Secretarie jou bij helpen!

Ter kennismaking met onze telefoonservice hebben wij een mooie aanbieding! Dit geldt zowel voor de gewone telefonische ondersteuning als ook voor praktijkhouders. Zo kun jij voordelig ondervinden wat wij voor jou kunnen betekenen en ondertussen heb jij alle tijd voor andere werkzaamheden en word je niet meer gestoord bij het behandelen van cliënten of tijdens een overleg.

Wil jij meer informatie over de tarieven of onze aanbiedingen? dan kun je hier verder lezen.

telefonische ondersteuning tijdens je vakantie