Tarieven

Secretariële Ondersteuning

Omdat ieder project maatwerk is, is ook een offerte op maat wel zo fijn! De tarieven voor de Secretariële Ondersteuning, de collega op afstand, zijn afhankelijk van de werkzaamheden. Ons uurtarief is daarom een richtprijs en zal gelden vanaf € 37,50*.

De offerte wordt in overleg met jou aangepast aan de werkzaamheden.

De voorwaarden van onze Notuleerservice staat hieronder apart uitgelegt.

Wil jij meer informatie over de voorwaarden, een offerte aanvragen of een afspraak maken? Neem dan hier contact op!

* prijzen zijn exclusief btw.

 

Notuleerservice

Het tarief voor onze Notuleerservice is opgebouwd uit meerdere componenten.

Allereerst rekenen wij een uur voorbereidingstijd, zodat we ons in zowel de organisatie als de stukken van de vergadering hebben ingelezen. Daarbij komt uiteraard de vergader- en uitwerktijd van het verslag. Tot slot komen daar de voorrijkosten bij, bestaande uit reistijd en -kilometers.

Omdat het soort verslag en de uitwerktijd aan elkaar gekoppeld zijn, en samen het tarief sterk bepalen, hebben we hier een overzicht van alle soorten verslaglegging die wij kunnen leveren. Per verslagsoort staat in onderstaande tabel hoe lang de uitwerktijd voor het verslag gemiddeld is per uur vergadering. Onder het uitwerken valt ook de tijd voor het redigeren, corrigeren en het opmaken van de lay-out en bestandstype.

Soort verslagVergadertijdUitwerktijd per uur vergadertijd
Samenvattend verslag1 uur1,5 uur
Uitgebreid samenvattend verslag1 uur2,5 uur
Woordelijk verslag1 uur4 uur
Letterlijk verslag1 uur5 uur
Globale Transcriptie1 uur2,5 uur
Woordelijke Transcriptie1 uur4 uur
Letterlijke Transcriptie1 uur5 uur
Voorbereiding1 uur

Tarieven Notuleerservice:

Uurtarief Vergadertijd€ 42,50
Uurtarief Vergadertijd op contractbasis€ 37,50
Reiskosten, wordt bepaald naar locatie.*€ 0,35 per kilometer
Reistijd, wordt bepaald naar locatie.*€ 25,00 per uur

* De reiskosten en reistijd worden door ons berekend zodra wij voor het bijwonen van de vergadering vanaf kantoor minimaal 25 kilometer tot de vergaderlocatie moeten reizen.

Voor vragen of het aanvragen van een offerte of een vergaderdatum mag vul het aanvraagformulier in!

 

Secretariaatsbeheer

Wil jij graag een eigen secretariaat voor jouw onderneming of heb jij voor een langere periode een secretaresse nodig?

Bij ons kun je een maandelijkse bundel afsluiten volledig afgestemd op jouw bedrijf. Het abonnement is vanaf 10 uur in de maand af te nemen. Afhankelijk van de door jou gewenste werkzaamheden kan een passende bundel worden samengesteld tegen een vast bedrag in de maand. Uren die niet zijn gebruikt worden meegenomen naar de volgende maand. De verrekening van uren is bijvoorbeeld per half jaar.

Omdat iedere onderneming andere wensen heeft, stellen wij een offerte op aangepast aan jóuw wensen. Vraag daarom vooral naar onze mogelijkheden!

Voor meer informatie over de voorwaarden, een offerte of een afspraak, neem dan hier contact met ons op!

* prijzen zijn exclusief btw.

 

Telefoonservice

Ongeacht of jij werkzaam bent op een medisch secretariaat, een directie secretariaat of bijvoorbeeld een ambtelijk secretariaat, soms is de telefoon een ergernis tijdens de werkzaamheden, omdat je niet kunt doorwerken. Ook als je een praktijk hebt maar geen telefoniste zodat tijdens de behandelingen de telefoon niet wordt opgenomen of de cliënt niet de volledige aandacht krijgt omdat je toch de telefoon opneemt. Voor iedere fysiotherapeut of tandarts is dat lastig! Daar kan de telefoonservice van Tol Secretarie jou bij helpen!

Ter kennismaking met onze telefoonservice hebben wij een mooie aanbieding! Dit geldt zowel voor de gewone telefonische ondersteuning als ook voor praktijkhouders. Zo kun jij voordelig ondervinden wat wij voor jou kunnen betekenen en ondertussen heb jij alle tijd voor andere werkzaamheden en word je niet meer gestoord bij het behandelen van cliënten of tijdens een overleg.

Wil jij meer informatie over de tarieven of onze aanbiedingen? dan kun je hier verder lezen.